Zamówienia publiczne
Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: Przeprowadzenie kursu - Nowoczesne techniki kulinarneDrukuj informację Zamówienie publiczne: Przeprowadzenie kursu - Nowoczesne techniki kulinarneSzczegóły informacji
Przeprowadzenie kursu - Nowoczesne techniki kulinarne
Status: rozstrzygnięty
Tryb: tryb podstawowy wariant I
Rodzaj zamówienia: Usługi
Zamawiający: Administracja samorządowa
Finansowanie: -
Nr UZP: 2022/BZP 00317750/01 z dnia 2022-08-24
Termin składania ofert / wniosków: 2022-09-01 08:00:00
Termin otwarcia ofert / wniosków: 2022-09-01 11:00:00
Miejsce złożenia oferty: Wykonawca składa ofertę za pośrednictwem Formularza do złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku dostępnego na ePUAP https://epuap.gov.pl/wps/portal i udostępnionego na miniPortau bezpośrednio na stronie https://miniPortal.uzp.gov.pl
Ogłoszono dnia: 2022-08-24 przez Agnieszka Rozenfeld
Załączniki
Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: Przeprowadzenie kursu - Nowoczesne techniki kulinarneDrukuj informację Zamówienie publiczne: Przeprowadzenie kursu - Nowoczesne techniki kulinarne
Rejestr zmian
Podmiot udostępniający informację: | Podmiot udostępniający informację: Powiat Zielonogórski |
||
---|---|---|---|
Osoba, która wytworzyła informację: | Osoba, która wytworzyla informację: |
Data wytworzenia informacji: | Data wytworzenia informacji: 2022-08-24 |
Osoba, która odpowiada za treść: | Osoba, która odpowiada za treść: Agnieszka Rozenfeld |
Data wprowadzenia do BIP | Data wprowadzenia do BIP 2022-08-24 11:14:55 |
Wprowadził informację do BIP: | Wprowadził informację do BIP: Agnieszka Rozenfeld |
Data udostępnienia informacji: | Data udostępnienia informacji: 2022-08-24 11:14:58 |
Osoba, która zmieniła informację: | Osoba, która zmieniła informację: Agnieszka Rozenfeld |
Data ostatniej zmiany: | Data ostatniej zmiany: 2022-09-19 11:55:56 |
Artykuł był wyświetlony: | Artykuł był wyświetlony: 233 raz(y) |